Tunga förluster

Den bästa tiden är den man spenderar med sina underbara vänner.
Har äntligen haft lite bästa-tid nu de senaste dagarna .

Igår var det fredag och jag jobbade först en skvätt och efter detta cyklade jag till Elsies för att fika lite med Lisa, Jenny & Lina. Vi snackade lite och planerade Lisas födelsedagsfest i april, det gäller att vara ute i tid. Efter mysfikat så gick vi lite på staden innan vi tog farväl av varandra. Jenny drog mot Örebro, Emma mot Teneriffa, Lisa mot Norrköping och jag mot Sjögärdsgatan.

På kvällen så var jag ute och åt på Coco That med Sajja, Jowhan, Odo, Sofi & Heim.
Mycket gott ska ni veta och det blev glass med chokladsås till efterrätt. Med full mage följde Odo och jag med Heim hem till sig för lite Risk (Orginal brädspel).
Jag skrällde till det rejält och vann och tyckte att det var alldeles lagom att vi slutade där. Det tyckte inte de andra två som envisades med att vi skulle köra en till omgång. Under dessa tre timmar kämpade jag mer med att försöka hålla ögonen öppna än att besegra mina motståndare. Heim vann till slut i alla fall och klockan hade blivit närmare 02.

Idag var det upp och hoppa som gällde. Eller, det var i alla fall tänkt så men det blev inte så mycket med det. Sov lite för länge och fick stressa för att komma iväg till Odo runt 10. Vi drog till Intersport och inhandlade varsitt badmintonracket. Efter detta gick vi till Elsies för lite frukost så vi skulle vakna till och komma i form.

Klockan 12.00 var det då dags för helgens stora händelse. Badmintonturnering i sporthallen. 32 deltagare indelade i 8 olika grupper. Kändes rätt bra under uppvärmningen faktiskt och jag tror att jag lyckades värma upp mitt nya racket en aning i alla fall. När det var dags för matcherna sen var det dessvärre något som inte stämde. Jag vet inte om det var lamporna i taket, det sletna golvet eller helt enkelt alla runt omkring, men jag förlorade alla mina tre matcher. 15-17, 0-15 och 7-15. Den första jag mötte hade inte ens hållit i ett badmintonracket förut ! :) Men inte deppar jag för det, jag gjorde så gott jag kunde och jag är mycket nöjd med att jag i alla fall ställde upp.

Nu har jag fixat mig några hamburgare och slappat framför datorn.
Var meningen att jag skulle formatera den men det gick inte riktigt som planerat.

Nu ska jag avsluta kvällen hos Jowhan.
Imorgon blir det bowlingtävling, då ska jag allt visa var skåpet ska stå!

.