Våffeljakt

Love goes out, out like a light.
Out like a flame and you cant find it anymore.
Just when you think its lost in the rain, it comes back knockin' at your door.

Its the wheel of the world turning around.
Its the wheel of the world turning around.
and around.

Människor förändras, även jag. Oftast är förändringen positiv och leder till något bättre men i vissa fall blir det tvärtom. Orkar inte vara irriterad länge så nu släpper jag det här och går vidare helt enkelt.

Om jag trodde att jag vaknade av att hyreslappen kom inflygandes ur brevinkastet igår så var det verklighet idag.  Klockan var dock bara halv åtta så det var ju ingen risk att jag skulle gå upp på några timmar. Låg kvar alldeles lagom länge innan jag bestämde mig för att gå upp.

Klockan 12.30 var det dags att möta upp Kicki för att äta lite lunch (frukost). Eftersom det är Våffeldagen idag så gick vi på våffeljakt. Vi trodde att @ngelas var ett säkert kort men där hade vi fel . Istället blev det lunchbuffé på Bryggeriet, himla gott faktiskt och Kicki fick sin dagliga dos av tacos, hihi. Efter lunchen gick jag en promenad runt sjön samtidigt som jag agerade lite postman åt Kicki och delade ut ett mycket viktigt brev.

I eftermiddag har jag fixat och donat här hemma. Städat och tvättat och vid ett tillfälle så var jag så überduktig att jag t om gick med kartonger och flaskor till insamlingen. Den ligger ungefär 300 meter bort och jag har inte varit där en enda gång. Kan ju likaväl gå dit direkt än att samla allt på hög här nere i källaren med en hyresvärd som i princip aldrig kommer och hämtar det.

Bjöd in Odo och Sofi på lite våffelkväll så att jag fick inviga våffeljärnet. Det blev ganska lyckat i alla fall och det var rätt så gott. Nu sitter jag här i soffan igen och håller tillbaka tårarna. Imorgon är det slut på ledigheten och det är tillbaka till verkligheten som gäller. Dvs. Gå upp, jobba, gå och lägga sig. Härligt.

Loggboksdags...

951107

Hej Logge

Nu ska jag bara föra några testet

Fredrik Ottosson loves Johanna Bjerendahl = 17%

Tina Gustavsson loves Jesper Starö = 82%

Nu har jag gjort mina läxor och jag ska äta. Jag ska äta nudlar och köttbullar. Det där sätten med prosenten du vet. Vi tog på Johan och Dan och det blev 77%. Idag ska jag på kör med Susanna och kanske Fredrik. Idag fick vi ett papper i skolan som vi fick svara på olika frågor om skolan på. Idag hade vi bingo. Daniel vann två gånger och jag vann en gång. Vi har två praoelever hos oss. De heter Budda och Sara. Jag skrive rmer om dom efter maten.

Så, nu är jag här igen. Raaap. Det var god mat. Jo, vi var inne på praoeleverna. Budda=Gabriella och Sara är hos oss och praoar. De får hjälpa till lite. Sara är jämt vid Susanna och pratar och Budda är vid Sandra. Budda är mycket snällare än Sara. Daniel och Susanna är ovänner och idag började Fredrik och Daniel bråka. Det började med att Fredrik slängde spån på Daniel på trä-slöjden sen sa Daniel att när som helst kunde det bli skogsbrand i Fredriks huvud, sen började Fredrik gråta och då fick Sara som är hans syster trösta honom.

Lars-Göran Almfors loves Maria Pettersson = 24%

Tobias Berg loves Sara Ottsson = 22%

951108

Hej Logge

Nu har jag kommit hem från skolan. Jag gick med Sandra, Caroline och Gabriella hem. Idag ska jag nog ringa och fråga Mathias om vi ska va. Jag vet inte. Imorgon ska Sandra och jag redovisa om Algeriet. Vi har fått 40 frågor i läxa men det är till tisdag så jag är läxfri. Nu har jag öppnat en godispåse, det var jättegoda karameller i den. På fotbollen idag gjorde jag ett mål på Jimmie. När vi övade på vår pjäs stängde de in mig i ett skåp.

Jo, snart är du slut och då får jag en ny logge, alltså Logge 2. Det finns bara några saker att säga. Att jag kommer att sakna dig och att du har varit en bra Loffe. Nu är det bara att säga HEJDÅ!

Snyft. Där var Logge 1 alltså slut. Vi får väl se om jag delar med mig av Lgge 2, 3 och 4 också.

It's the wheel of the world.
2
Sudd

Hahaha, ja, det var många bra citat idag från loggen!

"De heter Budda och Sara" kanske måste börja kalla Bellan buddha igen.
"Vi tog på Johan och Dan och det blev 77%" Det ante mig. Johan visade ju alltid när han hade stånd i skolan.

"sen sa Daniel att när som helst kunde det bli skogsbrand i Fredriks huvud, sen började Fredrik gråta" - inte så oväntat heller. har du skrivit om när du puttade otto så han bröt nyckelbenet?

caroline

haha blev du instängd i ett skåp??