Bröllopsdags.

Då var det lördag och dags för bröllop. Verkar ju bli fint väder i alla fall och det är ju härligt. Mitt uppdrag som musikansvarig har jag förstås tagit på största allvar. Jag väntade självklart till sista kvällen för att vara så uppdaterad som möjligt på musikfronten (eller hur). Får tacka Willow som hjälpte mig med det sista inatt. Nu är det väl bara att hoppas att alla dansar. Önskemålen har ju varit ganska blandade så det blir ju ofta flera spännande övergångar. Kikki Danielsson, Björn Rosenström, Ebba Grön, Beatles, ZZ Top, Lillasyster, Avril Lavigne. Jag hade tillåtelse att ta med tre Britney-låtar och jag tog faktiskt bara med EN. Dock har det dykt upp ytterligare en mix av en annan låt nu när jag lyssnat igenom alla, men det visste jag faktiskt inte.

Gårdagen spenderades på jobbet och därefter cyklade jag hem med full fart. När jag precis stigit innanför dörren och slappnat av så ringer telefonen och Lina vill att jag ska komma och bowla. Det är bara att bege sig iväg på cykeln igen och få upp flåset. Bowlade med Lina, Hille och Rille och sen åt vi på Greken.

Bäst att jag fixar det sista och packar ner datorn.

Tjohej
1
Ida frank

Du, Jag säljer en massa kläder i min blogg. Just nu finns det en massa inne i en kategori som heter (KLÄDER?) Jag har sålt en del men jag vet iaf att en underbart söt jeanstunika finns kvar även en underbar blus med hål i som är helt underbar men du, för varje dag som går så kommer mer in, varje dag alltså!! Håll ögonen öppna och hittar du nått kan saken/sakerna bli dina. HÖR AV DIG. KRAM