Slutet kommer allt närmare.

Med tanke på att det varit uppenbart så många gånger förr så hade man ju faktiskt börjat tro att hon skulle hålla en lägre profil. Jag hade nästan slutat oroa mig, slutat vara rädd och börjat fantisera om en värld fri från hennes hot, hennes angrepp, hennes totala besatthet av att ta död på mig. Idag vet jag bättre. Kanske nästan precis ett år efter mordförsöket i Lövhult när hon lurade upp mig i hinderbanan, jag föll ner genom nätet och slog i marken, hon stampade på mina händer i ett desperat försök att bli av med mig, ja då händer det IGEN. På samma ställe! Vi är ute och går, helt oskyldigt tror jag men det kommer att visa sig att kvinnan vid min sida har helt andra planer för promenadens avslut än vad jag har. Solens strålar tränger igenom de mörka höstprydda träden och värmer upp min kind. De fallna barren knastrar under skons utslitna sula. Luften är frisk och promenaden gör väl för min kropp. De sista lätta stegen mot bilen, en tillfredställande känsla att man tagit sig ut och njutit av naturen.

20 meter kvar. En betongsugga i vår väg. "Jag hoppar över den" skriker jag i upprymdhet. Inget kan stoppa mig nu!
Hon hindrar mig inte. Jag borde reagerat. En vän skulle hejdat mig, marken var ojämn, löven hala. Jag borde förstått, men det var för sent. Marken bar mig inte, foten gav vika och jag föll. Hela universum föll omkring mig och jag kunde inte tänka klart, skulle hon lyckas denna gång, vem fanns att rädda mig nu? Fåglarnas kvitter har tystnat, skogen ger inte ifrån sig några ljud. Det enda jag hör är skrattet. Hennes skratt studsar mot stammarna och tränger in i min hjärna. Jag är förlorad.

Hon gjorde inte slut på mig denna gången heller. Hon skadar mig bit för bit, njuter av att mina krafter försvagas dag för dag. När ska det sluta? Hur?Jag kämpar på! Jag är stark!

.
5
Tanten

Aj, aj, aj!!!!!!!!

mördaren

ha ha ha ;) nej men usch jag fattar inte hur det kunde bli sån svullnad men du marksu du måste helt enkelt lära dig att du inte kan hoppa över hinder som är högre ön 10 cm ;)

Lollo

hur lyckades du med det här?!!! nästa gång jag hittar på något med dig så kommer jag köra dig i rullstol så att du inte snavar på ett löv och skadar dig och sedan skyller på mig haha =P

Maria

huvva!!

det där ser ut att ha gjort ont :S .

mördarens syster

helt otrolgit skoj..men en dag markus..när du minst anar det..hihi..en dag!!! som tommy nilsson skulle säga...en dag!!!