Joppe luktar apa.

Idag har jag och Joppe varit ute på promenad med hela Norrbodamaffian. Maffiabossen Nicky höll täten hela vägen medan flickorna Thiva och Thelma höll sig på sin kant. Eftersom Joppe är relativt ny i gänget håller de fortfarande på med hans inträdesprov. Detta innebär i stora drag att gå lugnt och snällt en bit ifrån alla andra. Inte vara jobbig och absolut INTE äta de andras mat. Hur Joppe ska klara av det sista vet jag faktiskt inte...

Annars så har vi dragkamp dagarna långa. Lilla Joppe börjar få nya tänder, men han vägrar att göra sig av med de gamla. Detta (kanske i kombination med dålig tandborstning) gör att han luktar apa i munnen. Funderade ett tag när det luktade som mest att blanda i lite Listerine i vattenskålen, men jag tror inte det skulle vara så populärt hos varken Joppe eller alla djurvänner där ute, hihi.Nu ska vi fortsätta med lite dragkamp. Jag SKA ha fått ut den där superlösa tanden innan kvällen är slut. Dags för Wilson att komma hit och busa lite nu och rycka lite tänder.

5
Tina (igen)

Åh han är bedårande. Fick ni ut tanden? :)

ALICIA

vad tycker du om bloggaren MOGI?

DiddoLinno

Jag är nominerad till veckans blogg hos Tess, har du LUST att RÖSTA på mig? Skulle du vilja rösta på mig skulle jag bli super duper glad.GÅ in på http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-kommer-har.html.Jag är NUMMER 3. Rösta gärna fler än en gång :$ det skulle jag bli jätte glad över. TACK i förhand!

cecilie ♥

tipsar just nu om GRYMT bra musik i bloggen!

kika gärna in och säg vad du tycker :) ♥

Emma

Haha Norrbodamaffian :D Underbart ^^ Hörde att token flugit ner i matburken :P