AVICII - Malmö Arena!

Yes, för ett tag sedan var jag på Avicii i Globen. Det var galet värre, fullsmockat och stämningen var på topp. Helt klart en av de bästa upplevelserna jag varit på. Så när möjligheten dök upp igen så var det klart att jag tog den. I onsdags var det Malmö Arena som gällde och även denna kväll blev förstås galet rolig.Det hela började med en liten avskedsfest av Sergels väg 12A. Som jag kommer att sakna detta place i Malmö. Sen begav vi oss till arenan där vi dansade natten lång. Oj, oj oj.

Kan meddela att jag aldrig varit så trött som efter denna kväll/natt. Mina ben bar mig knappt efter allt dansande, haha. Men det var jag ju inte ensam om eftersom en kille somnade på mig på bussen hem. Jag fick låna hans hatt för besväret. Synd att jag inte passar i hatt!

Tack för en underbar kväll tjejer med världens bästa ös!

Malmö arena får dock inte speciellt många tack för de var typ sämst. Dåligt med garderober så man fick köa hur länge som helst. Otrevlig garderobspersonal som vägrade ta emot jackor för att de tyckte att folk tryckte på för mycket. Det var fem personer insläppta till kön vid det tillfället och alla stod still och förstod ingenting. Vakterna sa åt oss att vi inte fick stå uppe på läktaren eftersom alla var tvungna att vara nere på golvet. 30 minuter senare var det fullt med folk på läktaren trots att det fanns hur mycket plats som helst på golvet. Nje, de har mycket att jobba på om de ska lyckas anordna något bra där.

Jag tror inte det blir mer Avicii för mig på ett tag nu, haha. Tackade vänligt men bestämt nej till Summerburst.

.