Göteborgsvarvet 2015.

Jag kom efter många om och men till start i folketfesten Göteborgsvarvet. Det såg inte direkt ljust ut dagen innan, men som ett mirakel vaknade jag upp i någorlunda form och bestämde mig för att starta. Väl på startlinjen hade jag t om förhoppningar om att ta mig i mål. Det blev ändå är ganska behaglig resa fram på Göteborgs gator. Alla människor som stod och stöttade längs med banan var precis det jag behövde för att ta mig runt. Vilka hjältar!
 
Jag trodde jag hade full koll på tiden och att jag skulle klara 2 timmar precis, men med en kilometer kvar upptäckte jag att jag räknat lite fel och fick helt plötsligt väldigt bråttom. Tyvärr hade jag inte riktigt krafterna då att spurta så snabbt. Vet inte om jag klarat det i alla fall, hade några kilometer mot slutet som jag inte riktigt klarade hålla samma tempo och då tappar man direkt. Men jag är förstås supernöjd att ens ha tagit mig runt, men alltid är det ju något man ska haka upp sig på. 
 
 
02:01:24 blev den slutgiltiga tiden. 
 
Såhär dagen efter mår jag väl ganska bra. Kommer troligtvis behöva amputera ett eller två ben men det är ju smällar man får ta. Redan laddad för nästa år. 
 
Rekommenderar alla som gillar att springa att vara med, det är verkligen en folkfest. 
 
Nu taggar vi Jubeljoggen i Nässjö på tisdag.
 
 
 
2015 - Göteborgsvarvet - Jubeljoggen - Nässjö - blogg100
1
Ellinor

Grymt jobbat! :D

sv; Ja åkt till Malta! DU MÅSTE ÅKA DIT! Så vackert! :)