Varvet på 30 dagar - Dag 4

Jag känner mig hoppfull. Och lite skäggig.
Jag måste erkänna att jag känner pyttelite i låren efter gårdagens jägarvila. Samtidigt misstänker jag mig själv för fusk. Tycker jag fick lite för bra tid för att vara helt otränad. Men det kanske är just det som är grejen, att jag inte har en enda liten muskel i benen som kan få det jobbigt. Jag ska ge jägarvilan ett nytt försök lite längre fram.
 
Idag var det dags för min andra löprunda. Kändes direkt mycket bättre än i förrgår och konditionen känns som att den finns att jobba tillbaka. Det jag istället är mest orolig för är nog mina stackars små fötter och tunna spetor till ben. Jag har ju varit med om förr att de blivit lite överansträngda, och det är nog det som är det största hotet för mig framöver. Men, jag har blivit mycket bättre på att lyssna på kroppen och fortsätter inte att springa om jag känner att benen håller på och gå av på mitten. 
 
En ny upplevelse idag var att springa i alla årstider samtidigt. Det började med hagel, följt av snö, strålande solsken och avslutades med några droppar regn. 
 
 
Sex kilometer blev det idag igen. En förbättring på två minuter sen sist och det får jag vara nöjd med. Finns många minuter kvar att plocka på de här lite kortare sträckorna där jag känner att jag inte kan hålla lika hög fart som tidigare. Men det viktigaste för mig nu är att hitta en rytm oh ett tempo som jag kan hålla i två mil. 
 
 
Hoppas det inte snöar i Göteborg i maj.
 
 
Göteborg - Göteborgsvarvet - Löpning - Nässjö