Varvet på 30 dagar - Dag 6

Idag kände jag att det var dags att ta min satsning till en ny nivå. Jag kände mig redo att kliva in på de stora arenorna. (Vi låtsas att Skogsvallen i Nässjö passar in på denna beskrivning). Inför tomma läktare intog jag startposition på innerbanan och gav mig iväg med målet inställt på 10 000 meter. 
 
Jag lägger nog inte så mycket tid på att jobba på min startposition. Tror inte den är så viktig i lopp över kilometern. 
 
 
 Jag började på bana ett och körde sedan bana två, följt av tre, fyra fem och slutligen ytterbanan. Sen jobbade jag mig inåt igen och hade avverkat ungefär 5km. Tyckte det gick riktigt bra så jag gjorde om proceduren en gång till. Jag kan ha tappat räkningen lite, och jag blev lite tveksam vid några tillfällen om jag missat att byta bana. Men jag tror att jag slutade på 23 varv. Jag försökte mig på någon form av spurtvarv, men det fanns inte så mycket krafter att ta av för att göra en tempoökning.
 
5 sekunder efter målgång sattes sprinklersystemet igång, så kanske hade jag publik i form av vaktmästaren i alla fall. Hade nog inte varit lika glad av att springa och bli duschad av iskallt vatten.
 
Det blir nog fler gånger på Skogsvallen, det var riktigt roligt!
 
 
 
 Jag gick nog ut i lite för hårt tempo, men är riktigt nöjd att jag lyckades hålla igång hela vägen. 
Det går verkligen framåt hela tiden, och tiderna förbättras. 
 
 
 
 Vi ses väl i Rio?
Göteborg - Göteborgsvarvet - Löparbanor - Löpning - Nässjö - Skogsvallen
1
Linda Holst

Du är så fantastiskt härlig!